Zásady ochrany osobných údajov

OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Naposledy aktualizovaný 1. novembra 2022

Toto oznámenie o ochrane osobných údajov cyber society s.r.o. ("Spoločnosť"," " my "," " nás “ alebo „ náš "), popisuje, ako a prečo môžeme zhromažďovať, ukladať, používať a/alebo zdieľať (" proces ") vaše údaje, keď používate naše služby (" Služby "), ako keď:
  • Navštívte našu webovú stránku cybersocietyclothing.com alebo akékoľvek naše webové stránky, ktoré odkazujú na toto oznámenie o ochrane osobných údajov
  • Spojte sa s nami inými súvisiacimi spôsobmi vrátane predaja, marketingu alebo podujatí
Otázky alebo obavy  Prečítanie tohto oznámenia o ochrane osobných údajov vám pomôže porozumieť vašim právam a možnostiam ochrany osobných údajov. Ak nesúhlasíte s našimi zásadami a postupmi, nepoužívajte naše Služby. Ak máte stále nejaké otázky alebo obavy, kontaktujte nás na adreseinfo@cybersociety.xyz.


ZHRNUTIE KĽÚČOVÝCH BODOV

Tento súhrn poskytuje kľúčové body z nášho oznámenia o ochrane osobných údajov, ale ďalšie podrobnosti o ktorejkoľvek z týchto tém môžete zistiť kliknutím na odkaz za každým kľúčovým bodom alebo pomocou nižšie uvedeného obsahu na nájdenie sekcie, ktorú hľadáte. Môžete tiež kliknúťtu prejdite priamo na náš obsah.

Aké osobné údaje spracúvame? Keď navštívite, používate alebo navigujete naše Služby, môžeme spracovávať osobné údaje v závislosti od toho, ako s nimi komunikujetekybernetická spoločnosť s.r.o. a Služby, vaše voľby a produkty a funkcie, ktoré používate. Kliknitetu naučiť sa viac.

Spracovávame nejaké citlivé osobné údaje? Nespracovávame citlivé osobné údaje.

Dostávame nejaké informácie od tretích strán? Nedostávame žiadne informácie od tretích strán.

Ako spracovávame vaše informácie? Vaše informácie spracúvame, aby sme mohli poskytovať, zlepšovať a spravovať naše služby, komunikovať s vami, v záujme bezpečnosti a predchádzania podvodom a v súlade so zákonom. Vaše údaje môžeme s vaším súhlasom spracovávať aj na iné účely. Vaše údaje spracúvame len vtedy, ak na to máme platný zákonný dôvod. Kliknitetu naučiť sa viac.

V akých situáciách a s ktorýmidruhystrany zdieľame osobné údaje? Môžeme zdieľať informácie v špecifických situáciách a s konkrétnymikategórietretie strany. Kliknitetu naučiť sa viac.

Ako uchovávame vaše informácie v bezpečí? Mámeorganizačné a technické procesy a postupy zavedené na ochranu vašich osobných údajov. Nie je však možné zaručiť, že žiadny elektronický prenos cez internet alebo technológia ukladania informácií bude 100% bezpečná, takže nemôžeme sľúbiť ani zaručiť, že hackeri, počítačoví zločinci alebo iníneoprávnené tretie strany nebudú môcť poraziť našu bezpečnosť a nesprávne zbierať, pristupovať, ukradnúť alebo upraviť vaše informácie. Kliknitetu naučiť sa viac.

Aké sú vaše práva? V závislosti od toho, kde sa geograficky nachádzate, príslušný zákon o ochrane osobných údajov môže znamenať, že máte určité práva týkajúce sa vašich osobných údajov. Kliknitetu naučiť sa viac.

Ako si uplatňujete svoje práva? Najjednoduchší spôsob, ako uplatniť svoje práva, je kontaktovať nás. Každú žiadosť zvážime a budeme konať v súlade s platnými zákonmi o ochrane údajov.

Chcete sa dozvedieť viac o čomkybernetická spoločnosť s.r.o. robí s akýmikoľvek informáciami, ktoré zhromažďujeme Click tu na úplné preskúmanie oznámenia.


OBSAH



1. AKÉ INFORMÁCIE Zhromažďujeme?

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete

V skratke: Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám poskytnete.

Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám dobrovoľne poskytnetezaregistrovať sa v službách,prejaviť záujem o získanie informácií o nás alebo našich produktoch a službách, keď sa zúčastňujete aktivít v rámci Služieb, alebo inak, keď nás kontaktujete.

Vami poskytnuté osobné údaje. Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme, závisia od kontextu vašich interakcií s nami a službami, vašich rozhodnutí a produktov a funkcií, ktoré používate. Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme, môžu zahŕňať nasledovné:
  • mená
  • telefónne čísla
  • emailové adresy
  • heslá
  • fakturačné adresy
  • kontaktné alebo autentifikačné údaje
  • predvoľby kontaktu
Citlivé informácie. Nespracovávame citlivé informácie.

Platobné údaje. Ak nakupujete, môžeme zhromažďovať údaje potrebné na spracovanie vašej platby, ako napríklad číslo vášho platobného nástroja a bezpečnostný kód spojený s vaším platobným nástrojom. Všetky platobné údaje ukladá Stripe,Paypal,Google Pay aApple Pay. Odkaz(y) na ich oznámenie o ochrane osobných údajov môžete nájsť tu: http://www.stripe.com/privacy,https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full#personalData,https://www.google.com/policies/privacy/ ahttps://www.apple.com/legal/privacy/data/en/apple-pay/.

Všetky osobné údaje, ktoré nám poskytnete, musia byť pravdivé, úplné a presné a musíte nás informovať o akýchkoľvek zmenách týchto osobných údajov.

Informácie sa zbierajú automaticky

V skratke: Niektoré informácie, ako je vaša adresa internetového protokolu (IP) a/alebo vlastnosti prehliadača a zariadenia, sa zhromažďujú automaticky, keď navštívite naše služby.s.

Automaticky zhromažďujeme určité informácie, keď navštívite, používate alebo navigujete Služby. Tieto informácie neodhaľujú vašu konkrétnu identitu (ako je vaše meno alebo kontaktné informácie), ale môžu zahŕňať informácie o zariadení a používaní, ako je vaša IP adresa, vlastnosti prehliadača a zariadenia, operačný systém, jazykové preferencie, sprostredkujúce adresy URL, názov zariadenia, krajina, poloha. , informácie o tom, ako a kedy používate naše Služby, a ďalšie technické informácie. Tieto informácie sú primárne potrebné na udržanie bezpečnosti a prevádzky našich Služieb a na účely našej internej analýzy a vykazovania.

Ako mnoho firiem, aj my zhromažďujeme informácie prostredníctvom súborov cookie a podobných technológií.Viac sa o tom môžete dozvedieť v našom oznámení o súboroch cookie:https://cybersocietyclothing.com/pages/terms-of-service.

Informácie, ktoré zhromažďujeme, zahŕňajú:
  • Údaje denníka a používania. Údaje denníka a používania sú informácie týkajúce sa služieb, diagnostiky, používania a výkonu, ktoré naše servery automaticky zhromažďujú, keď pristupujete k našim Službám alebo ich používate, a ktoré zaznamenávame do protokolových súborov. V závislosti od toho, ako s nami komunikujete, môžu tieto údaje denníka zahŕňať vašu IP adresu, informácie o zariadení, typ prehliadača a nastavenia a informácie o vašej aktivite v službách. (ako sú napríklad dátumové/časové pečiatky súvisiace s vaším používaním, zobrazené stránky a súbory, vyhľadávania a ďalšie akcie, ktoré vykonávate, napríklad aké funkcie používate), informácie o udalostiach zariadenia (ako je aktivita systému, chybové hlásenia (niekedy tzv."nárazové skládky") a hardvérové nastavenia).
  • Údaje o zariadení. Zhromažďujeme údaje o zariadení, ako sú informácie o vašom počítači, telefóne, tablete alebo inom zariadení, ktoré používate na prístup k Službám. V závislosti od použitého zariadenia môžu tieto údaje zariadenia zahŕňať informácie, ako je vaša IP adresa (alebo proxy server), identifikačné čísla zariadenia a aplikácie, poloha, typ prehliadača, model hardvéru, poskytovateľ internetových služieb a/alebo mobilný operátor, operačný systém a informácie o konfigurácii systému.
  • Údaje o polohe. Zhromažďujeme údaje o polohe, ako sú informácie o polohe vášho zariadenia, ktoré môžu byť presné alebo nepresné. Množstvo informácií, ktoré zhromažďujeme, závisí od typu a nastavení zariadenia, ktoré používate na prístup k Službám. Napríklad môžeme použiť GPS a iné technológie na zhromažďovanie geolokačných údajov, ktoré nám povedia vašu aktuálnu polohu (na základe vašej IP adresy). Zhromažďovanie týchto informácií nám môžete zrušiť buď odmietnutím prístupu k informáciám, alebo zakázaním nastavenia polohy na vašom zariadení. Ak sa však rozhodnete odhlásiť, možno nebudete môcť používať určité aspekty Služieb.
2. AKO SPRACUJEME VAŠE INFORMÁCIE?

V skratke:Vaše informácie spracúvame, aby sme mohli poskytovať, zlepšovať a spravovať naše služby, komunikovať s vami, v záujme bezpečnosti a predchádzania podvodom a v súlade so zákonom. Vaše údaje môžeme s vaším súhlasom spracovávať aj na iné účely.

Vaše osobné údaje spracúvame z rôznych dôvodov v závislosti od toho, ako komunikujete s našimi službami, vrátane:
  • Na uľahčenie vytvárania a overovania účtov a inej správy používateľských účtov. Vaše informácie môžeme spracovať, aby ste si mohli vytvoriť a prihlásiť sa do svojho účtu, ako aj udržiavať svoj účet v prevádzkyschopnom stave.
  • Poskytovať a uľahčovať poskytovanie služieb používateľovi. Vaše údaje môžeme spracovať, aby sme vám mohli poskytnúť požadovanú službu.
  • Reagovať na otázky používateľov/ ponúkať používateľom podporu. Môžeme spracovať vaše informácie, aby sme odpovedali na vaše otázky a vyriešili akékoľvek potenciálne problémy, ktoré by ste mohli mať s požadovanou službou.
  • Aby sme vám poslali administratívne informácie. Vaše informácie môžeme spracovávať, aby sme vám mohli posielať podrobnosti o našich produktoch a službách, zmenách našich podmienok a zásad a iné podobné informácie.
  • Komusplniť a spravovať svoje objednávky. Vaše informácie môžeme spracovávať nasplniť a spravovať svoje objednávky, platby, vrátenia a výmeny uskutočnené prostredníctvom Služieb.

  • Na záchranu alebo ochranu životne dôležitých záujmov jednotlivca. Môžeme spracovať vaše informácie, keď je to potrebné na záchranu alebo ochranu životne dôležitých záujmov jednotlivca, napríklad na predchádzanie škodám.

3. NA AKÉ PRÁVNE ZÁKLADY SA SPRÁVAME PRI SPRACOVANÍ VAŠICH INFORMÁCIÍ?

V skratke: Vaše osobné údaje spracúvame len vtedy, keď sa domnievame, že je to nevyhnutné a máme na to platný právny dôvod (t.j., právny základ), aby ste tak urobili v súlade s platnými zákonmi, napríklad s vaším súhlasom, aby ste dodržiavali zákony, aby vám poskytovali služby na uzavretie alebosplniť naše zmluvné povinnosti, na ochranu vašich práv, respsplniť naše oprávnené obchodné záujmy.

Všeobecné nariadenie o ochrane údajov (GDPR) a GDPR Spojeného kráľovstva vyžadujú, aby sme vysvetlili platné právne základy, o ktoré sa opierame pri spracúvaní vašich osobných údajov. Preto sa pri spracúvaní vašich osobných údajov môžeme spoliehať na nasledujúce právne základy:
  • Súhlas. Vaše údaje môžeme spracovávať, ak ste nám dali súhlas (t.j., súhlas) používať vaše osobné údaje na konkrétny účel. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Kliknitetu naučiť sa viac.
  • Plnenie zmluvy. Vaše osobné údaje môžeme spracovávať, keď sa domnievame, že je to potrebnésplniť naše zmluvné záväzky voči vám vrátane poskytovania našich služieb alebo na vašu žiadosť pred uzavretím zmluvy s vami.
  • Právne povinnosti. Vaše údaje môžeme spracovávať tam, kde sa domnievame, že je to potrebné na splnenie našich zákonných povinností, ako je napríklad spolupráca s orgánom činným v trestnom konaní alebo regulačným orgánom, uplatňovanie alebo obhajovanie našich zákonných práv alebo zverejnenie vašich údajov ako dôkazu v súdnom spore, v ktorom sme zapojené.
  • Životné záujmy. Vaše informácie môžeme spracovávať tam, kde sa domnievame, že je to nevyhnutné na ochranu vašich životne dôležitých záujmov alebo životne dôležitých záujmov tretej strany, ako sú situácie zahŕňajúce potenciálne ohrozenie bezpečnosti akejkoľvek osoby.

4. KEDY A S KOM ZDIEĽAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

V skratke: Informácie môžeme zdieľať v špecifických situáciách opísaných v tejto časti a/alebo s nasledujúcimikategórietretie strany.

Predajcovia, konzultanti a iní poskytovatelia služieb tretích strán. Vaše údaje môžeme zdieľať s predajcami, poskytovateľmi služieb, dodávateľmi alebo zástupcami tretích strán (" tretie strany "), ktorí poskytujú služby pre nás alebo v našom mene a vyžadujú prístup k takýmto informáciám, aby mohli vykonávať túto prácu.S našimi tretími stranami máme uzatvorené zmluvy, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomohli chrániť vaše osobné údaje. To znamená, že s vašimi osobnými údajmi nemôžu nič robiť, pokiaľ im k tomu nedáme pokyn. Taktiež nebudú s nikým zdieľať vaše osobné údajeOrganizácia okrem nás. Zaväzujú sa tiež chrániť údaje, ktoré uchovávajú v našom mene, a uchovávať ich po dobu, ktorú nám nariadime.Thekategórietretie strany, s ktorými môžeme zdieľať osobné údaje, sú nasledovné:
  • Služby analýzy údajov
  • Spracovatelia platieb
  • objednaťPlnenie Poskytovatelia služieb
  • Sociálne siete
  • Nástroje predaja a marketingu
  • Retargetingové platformy
  • Nástroje na komunikáciu a spoluprácu

mytiežmožno budete musieť zdieľať vaše osobné údaje v nasledujúcich situáciách:
  • Prevody podnikov. Vaše informácie môžeme zdieľať alebo prenášať v súvislosti s alebo počas rokovaní o akomkoľvek zlúčení, predaji majetku spoločnosti, financovaní alebo akvizícii celého nášho podnikania alebo jeho časti inej spoločnosti.
  • Obchodní partneri. Vaše informácie môžeme zdieľať s našimi obchodnými partnermi, aby sme vám mohli ponúknuť určité produkty, služby alebo propagačné akcie.

5. POUŽÍVAME COOKIES A INÉ SLEDOVACIE TECHNOLÓGIE?

V skratke: Na zhromažďovanie a uchovávanie vašich informácií môžeme používať súbory cookie a iné technológie sledovania.

Na prístup k informáciám alebo ich ukladanie môžeme používať súbory cookie a podobné technológie sledovania (ako sú webové majáky a pixely). Konkrétne informácie o tom, ako takéto technológie používame a ako môžete odmietnuť určité súbory cookie, sú uvedené v našom Oznámení o súboroch cookie:https://cybersocietyclothing.com/pages/terms-of-service.

6. AKO DLHO UCHOVÁVAME VAŠE INFORMÁCIE?

V skratke:Vaše údaje uchovávame tak dlho, ako to bude potrebnésplniť účely uvedené v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, pokiaľ zákon nevyžaduje inak.

Vaše osobné údaje budeme uchovávať len tak dlho, ako je to nevyhnutné na účely uvedené v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, pokiaľ zákon nevyžaduje alebo nepovoľuje dlhšie obdobie uchovávania (napríklad daňové, účtovné alebo iné zákonné požiadavky). Žiadny účel v tomto oznámení nebude vyžadovať, aby sme uchovávali vaše osobné údaje dlhšie akočasové obdobie, počas ktorého majú používatelia u nás účet.

Keď nebudeme mať žiadnu trvalú legitímnu obchodnú potrebu spracúvať vaše osobné údaje, buď vymažeme, respanonymizovať takéto informácie, alebo ak to nie je možné (napríklad preto, že vaše osobné údaje boli uložené v archívoch záloh), potom vaše osobné údaje bezpečne uložíme a izolujeme ich od akéhokoľvek ďalšieho spracovania, kým nebude možné ich vymazanie.

7. AKO UCHOVÁVAME VAŠE INFORMÁCIE V BEZPEČNOSTI?

V skratke:Naším cieľom je chrániť vaše osobné údaje prostredníctvom systémuorganizačné a technické bezpečnostné opatrenia.

Zaviedli sme vhodné a primerané technické aorganizačné bezpečnostné opatrenia určené na ochranu bezpečnosti akýchkoľvek osobných údajov, ktoré spracúvame. Napriek našim bezpečnostným opatreniam a snahám o zabezpečenie vašich informácií však nie je možné zaručiť 100% bezpečnosť žiadneho elektronického prenosu cez internet alebo technológie ukladania informácií, takže nemôžeme sľúbiť ani zaručiť, že hackeri, počítačoví zločinci alebo iníneoprávnené tretie strany nebudú môcť poraziť našu bezpečnosť a nesprávne zbierať, pristupovať, ukradnúť alebo upraviť vaše informácie. Hoci sa budeme snažiť chrániť vaše osobné údaje, prenos osobných údajov do a z našich Služieb je na vaše vlastné riziko. K Službám by ste mali pristupovať iba v zabezpečenom prostredí.

8. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA NA OCHRANU SÚKROMIA?

V skratke: V niektorých regiónoch, ako naprEurópsky hospodársky priestor (EHP) a Spojené kráľovstvo (Spojené kráľovstvo), máte práva, ktoré vám umožňujú lepší prístup a kontrolu nad vašimi osobnými údajmi. Svoj účet môžete kedykoľvek skontrolovať, zmeniť alebo zrušiť.

V niektorých regiónoch (naprEHP a UK), máte určité práva podľa platných zákonov o ochrane údajov. Tieto môžu zahŕňať právo (i) požiadať o prístup a získať kópiu vašich osobných údajov, (ii) požiadať o opravu alebo vymazanie; (iii) obmedziť spracúvanie vašich osobných údajov; a (iv) prípadne na prenosnosť údajov. Za určitých okolností môžete mať tiež právo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov. Takúto požiadavku môžete podať tak, že nás budete kontaktovať pomocou kontaktných údajov uvedených v sekcii"AKO NÁS MÔŽETE KONTAKTOVAŤ V TOMTO OZNÁMENÍ?" nižšie.

Každú žiadosť zvážime a budeme konať v súlade s platnými zákonmi o ochrane údajov.
 
Ak sa nachádzate v EHP alebo Spojenom kráľovstve a domnievate sa, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne, máte tiež právo podať sťažnosť na váš miestny dozorný úrad na ochranu údajov. Ich kontaktné údaje nájdete tu:https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ak sa nachádzate vo Švajčiarsku, kontaktné údaje na orgány na ochranu údajov sú k dispozícii tu:https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Odvolanie súhlasu: Ak sa spoliehame na váš súhlas so spracovaním vašich osobných údajov, máte právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať tak, že nás kontaktujete pomocou kontaktných údajov uvedených v sekcii"AKO NÁS MÔŽETE KONTAKTOVAŤ V TOMTO OZNÁMENÍ?" nižšie.

Upozorňujeme však, že to neovplyvní zákonnosť spracovania pred jeho odvolaním, ani ovplyvní to spracovanie vašich osobných údajov vykonávané na základe iných zákonných dôvodov spracovania ako je súhlas.

Odhlásenie z marketingovej a propagačnej komunikácie:  Z našej marketingovej a propagačnej komunikácie sa môžete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom kliknutím na odhlasovací odkaz v e-mailoch, ktoré posielame, alebo nás kontaktujte pomocou údajov uvedených v sekcii"AKO NÁS MÔŽETE KONTAKTOVAŤ V TOMTO OZNÁMENÍ?" nižšie. Potom budete odstránení z marketingových zoznamov. Stále však s vami môžeme komunikovať, napríklad, aby sme vám posielali správy súvisiace so službami, ktoré sú potrebné na správu a používanie vášho účtu, na zodpovedanie požiadaviek na služby alebo na iné nemarketingové účely..

Informácie o účte

Ak by ste kedykoľvek chceli skontrolovať alebo zmeniť informácie vo svojom účte alebo zrušiť svoj účet, môžete:
  • Kontaktujte nás pomocou poskytnutých kontaktných informácií.
Na základe vašej žiadosti o zrušenie vášho účtu deaktivujeme alebo vymažeme váš účet a informácie z našich aktívnych databáz. Niektoré informácie si však môžeme ponechať v našich súboroch, aby sme predišli podvodom, odstraňovali problémy, pomáhali pri vyšetrovaní, presadzovali naše právne podmienky a/alebo dodržiavali príslušné zákonné požiadavky.

Súbory cookie a podobné technológie: Väčšina webových prehliadačov je predvolene nastavená tak, aby akceptovala súbory cookie. Ak chcete, zvyčajne môžete nastaviť svoj prehliadač tak, aby odstraňoval súbory cookie a odmietal súbory cookie. Ak sa rozhodnete odstrániť súbory cookie alebo odmietnuť súbory cookie, môže to ovplyvniť určité funkcie alebo služby našich Služieb. Ak chcete zrušiť inzerciu založenú na záujmoch inzerentov na našich Službách, navštívte stránkuhttp://www.aboutads.info/choices/.Ďalšie informácie nájdete v našom Oznámení o súboroch cookie:https://cybersocietyclothing.com/pages/terms-of-service.

Ak máte otázky alebo pripomienky týkajúce sa vašich práv na ochranu osobných údajov, môžete nám poslať e-mail na adresuinfo@cybersociety.xyz.

9. OVLÁDACIE PRVKY PRE FUNKCIE NESLEDOVAŤ

Väčšina webových prehliadačov a niektoré mobilné operačné systémy a mobilné aplikácie obsahujú funkciu Do-Not-Track ("DNT") funkciu alebo nastavenie, ktoré môžete aktivovať, aby ste signalizovali, že vaše preferencie ochrany osobných údajov nebudú monitorovať a zhromažďovať údaje o vašich aktivitách pri prehliadaní online. V tomto štádiu neexistuje jednotný technologický štandardspoznávanie a implementácia signálov DNTdokončené. Preto v súčasnosti nereagujeme na signály prehliadača DNT ani žiadny iný mechanizmus, ktorý automaticky oznamuje vašu voľbu nesledovať online. Ak bude prijatý štandard pre online sledovanie, ktorý musíme v budúcnosti dodržiavať, budeme vás o tomto postupe informovať v revidovanej verzii tohto oznámenia o ochrane osobných údajov.

10. MAJÚ OBYVATELIA KALIFORNIE ŠPECIFICKÉ PRÁVA NA SÚKROMIE?

V skratke:Áno, ak ste obyvateľom Kalifornie, máte špecifické práva týkajúce sa prístupu k vašim osobným údajom.

Oddiel 1798.83 občianskeho zákonníka v Kalifornii, známy aj ako"Shine The Light" zákon, umožňuje našim používateľom, ktorí sú obyvateľmi Kalifornie, požadovať a získať od nás raz ročne a bezplatne informácie o kategóriách osobných údajov (ak existujú), ktoré sme poskytli tretím stranám na účely priameho marketingu, a mená a adresy všetkých tretím stranám, s ktorými sme zdieľali osobné údaje v bezprostredne predchádzajúcom kalendárnom roku. Ak ste obyvateľom Kalifornie a chceli by ste podať takúto žiadosť, odošlite nám svoju žiadosť písomne pomocou kontaktných informácií uvedených nižšie.

Ak máte menej ako 18 rokov, bývate v Kalifornii a máte zaregistrovaný účet v Službách, máte právo požiadať o odstránenie nechcených údajov, ktoré verejne zverejňujete v Službách. Ak chcete požiadať o odstránenie takýchto údajov, kontaktujte nás pomocou kontaktných informácií uvedených nižšie a uveďte e-mailovú adresu spojenú s vaším účtom a vyhlásenie, že žijete v Kalifornii. Zabezpečíme, aby sa údaje v Službách nezobrazovali verejne, ale uvedomte si, že údaje nemusia byť úplne alebo úplne odstránené zo všetkých našich systémov (napr., zálohy atď.).

11. AKTUALIZUJEME TOTO OZNÁMENIE?

V skratke: Áno, toto oznámenie aktualizujeme podľa potreby, aby sme zostali v súlade s príslušnými zákonmi.

Toto oznámenie o ochrane osobných údajov môžeme z času na čas aktualizovať. Aktualizovaná verzia bude označená aktualizáciou"Upravené" a aktualizovaná verzia nadobudne účinnosť hneď, ako bude dostupná. Ak vykonáme podstatné zmeny v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, môžeme vás na to upozorniť buď výrazným uverejnením oznámenia o takýchto zmenách, alebo vám priamo pošleme upozornenie. Odporúčame vám, aby ste si toto oznámenie o ochrane osobných údajov často prezerali, aby ste boli informovaní o tom, ako chránime vaše informácie.

12. AKO NÁS MÔŽETE KONTAKTOVAŤ V TOMTO OZNÁMENÍ?

Ak máte otázky alebo pripomienky k tomuto oznámeniu, môžetepošlite nám e-mail na adresuinfo@cybersociety.xyz alebo poštou na adresu:

kybernetická spoločnosť s.r.o.
Budatínska 16
Bratislava 85106
Slovensko

13. AKO MÔŽETE SKONTROLOVAŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO VYMAZAŤ ÚDAJE, KTORÉ OD VÁS ZHROMAŽDUJEME?

Máte právo požiadať o prístup k osobným údajom, ktoré od vás zhromažďujeme, zmeniť tieto údaje alebo ich vymazať.Ak chcete požiadať o kontrolu, aktualizáciu alebo vymazanie vašich osobných údajov, prosímkontakt: info@cybersociety.xyz.